Povećanje grudi - Preko samozadovoljstva do samopouzdanja!

Povećanje grudi - Preko samozadovoljstva do samopouzdanja!

U svojoj, ne tako davnoj, prošlosti estetska hirurgija se smatrala luksuznom i rezervisanom za one sa dubljim džepom. Sa napretkom tehnologije, pa samim tim napretkom tehnika i metoda koje estetska hirurgija može da ponudi, njene granice se gotovo svakodnevno ponovo iscrtavaju, ali je i čine znatno pristupačnijom! Zato se sve više ljudi odlučuje na korak koji će im pomoći da koriguju svoj izgled, a zahvaljujući tome, estetska hirurgija više nije tabu! Manji nos, veća usta, uporne masne naslage ili nešto drugo – mnogi imaju želju i ideju kako bi unapredili svoj izgled jer retki su oni koji su istinski srećni svakim delićem svoga tela. Stoga ne čudi što je operacija uvećanja grudi, simbola ženstvenosti i atraktivnosti, jedna od najpopularnijih intervencija u svetu na koju se dame odlučuju i stoga predstavlja rutinski postupak. Razlozi su brojni i veoma raznovrsni: neproporcionalno male grudi, njihova asimetrija, gubitak tonusa i oblika usled trudnoće, opuštanje usled godina ili pak nešto drugo. Ipak, sa sigurnošću možemo reći da bez obzira iz kog razloga se grudi uvećavaju, cilj je uvek isti – postizanje skladnog i prirodnog izgleda tela. A kada smo zadovoljni u svom telu i svojoj koži, kako vidimo sebe i kako nas drugi vide, logična „posledica“ jeste značajan skok u samopouzdanju!

Uz samopouzdanje stiže još mnogo toga!

Fizički izgled dosta utiče na naše samopouzdanje, a nezadovoljstvo sopstvenom slikom može biti ozbiljan izvor frustracije i stresa. Stoga izbor frizure, nakita, šminke, garderobe i drugi činioci našeg izgleda imaju veoma važnu ulogu na tom polju. Znamo da kosa raste, nakit i druge kozmetičke preparate možemo promeniti, ali šta kada neki komadi odeće za ženu jednostavno nisu ni opcija? Rešavanjem funkcionalnih problema grudi njihovim uvećanjem mogu se otvoriti mnoga nova vrata – u stilu i u ormanu! Samim tim, uzbuđenje da je sve napokon dostupno može motivisati dame da potpuno promene svoj look i osećaju se fantastično kako u svojoj koži, tako i u svojoj garderobi!

Samopouzdanje definitivno može napraviti i velike pomake na poslovnom i privatnom planu. Jer dama koja zrači pozitivnom energijom, koju krasi hrabar, pouzdan nastup sigurno će skrenuti pažnju na sebe na poslu i u društvenom životu.

Takođe, još jedan važan aspekt, ali retko pominjan, jeste činjenica da se veliki procenat žena, zajedno sa promenom izgleda, odlučuje i na promenu u svom stilu života. Brojne dame će se odlučiti i na korigovanje loših navika, poput pušenja cigareta, i loših navika u ishrani kako bi pravilno održavale ili još više unapredile svoju novu liniju. Takođe, postaju i fizički aktivnije, što koristi i izgledu, ali i njihovom opštem zdravlju. Sve u svemu, augmentacija grudi može kroz unapređenje izgleda unaprediti i još mnogo aspekata života jedne dame!

Zajedno na putu do idealnog rešenja!

Iako čak i najmanje korekcije na polju grudi mogu neverovatno poboljšati doživljaj lepote i damama pružiti novu dimenziju ženstvenosti i privlačnosti, važno je napomenuti da su sve to posledice procedure, ne i njeni uzroci. Augmentacija grudi će uvek poboljšati fizički izgled, ali ne sme biti motivisana rešavanjem problema samouverenosti ili željama drugih.

Stručni tim bolnice Colić se, kada je u pitanju uvećanje grudi, vodi porukom da je manje nekada više, pa se svakoj našoj pacijentkinji posvećuje izvanredna pažnja kako bi se došlo do najboljeg rešenja, za svaki pojedinačan slučaj. Naši lekari će se kroz niz konsultacija upoznati sa očekivanjima svake dame koje se odluči za naše usluge. Na osnovu toga, vođeni iskustvom i znanjem, tim će predložiti najbolje rešenje uzimajući u obzir želje kandidata za operaciju, ali i postizanje idealnih proporcija i kreiranje grudi koje će se savršeno uklopiti uz figuru, a izgledati prirodno.

Zakažite svoje konsultacije sa doktorima bolnice Colić i stavite stvari u sigurne ruke. Napravite pravi korak ka izgledu vaših grudi kojima ćete biti zadovoljni – a potom i ka novom nivou vašeg samopouzdanja.

Za sve vaše nedoumice naš tim vam uvek stoji na raspolaganju i sa velikim zadovoljstvom će odgovoriti na sva pitanja!

Povezani tekstovi
  • Transplantacija kose nije bauk. Evo i zašto!

    Kod većine ljudi, a posebno kada je u pitanju muški deo populacije, kosa ima vrlo značajnu ulogu kada je reč o tome kako vide sebe i kako se osećaju u prisustvu drugih ljudi. Prvi znaci gubitka kose mogu imati vrlo snažan udarac na samopouzdanje i samopoštovanje. I dok se veo misterije koji kruži oko transplantacije kose polako gubi sa rastom popularnosti ove procedure, brojne nedoumice i dezinformacije i dalje se mogu čuti kada je u pitanju ovaj hirurški zahvat koji za cilj ima rešavanja problema ćelavosti.... vidi više

  • Operacija nosa – tok i procedura

    Na to da li ćete imati skladne proporcije lica umnogome utiče položaj, veličina i oblik vašeg nosa. On zauzima srednju trećinu lica, izbačen je i samim tim privlači najviše pažnje, pa ukoliko nije u harmoniji sa ostatkom lica – može kod osoba da izazove nesigurnost, osećaj neprijatnosti, pa i narušeno mentalno zdravlje. Ovo je prvi i veoma čest razlog da potražite savet klinika za estetsku hirurgiju u pogledu toga šta možete učiniti da vaš izgled dobije drugačiji opis. Osim estetskog momenta, prilikom odluke da li je operacija nosa pogodan korak za vas, veliku ulogu igra i funkcionalnost nosa odnosno da li imate probleme sa disanjem i da li su eventualne povrede tokom odrastanja uticale i na njegovu osnovnu ulogu.... vidi više

  • Korekcija bora – za mladalački izgled vašeg lica

    Dobar režim brige o koži ključan je u održavanju kože lica zdravom. Uz dobru osnovu, koža lica se može održavati zdravom i mladom različitim neinvazivnim tehnikama. Lifting lica ili zatezanje lica (cena zavisi od metoda i tehnika) skoro je uvek moguće ostvariti uz konsultaciju stručnjaka naše bolnice.... vidi više

KAKO BISMO VAM PRUŽILI NAJBOLJU MOGUĆU USLUGU, KORISTIMO KOLAČIĆE. VIŠE O KOLAČIĆIMA MOŽETE PROČITATI OVDE
NASTAVKOM PREGLEDA OVE STRANICE, SLAŽETE SE SA KORIŠĆENJEM KOLAČIĆA. ZA NASTAVAK PREGLEDA STRANICE, KLIKNITE NA DUGME “OK”