Povećanje grudi - Preko samozadovoljstva do samopouzdanja!

Povećanje grudi - Preko samozadovoljstva do samopouzdanja!

U svojoj, ne tako davnoj, prošlosti estetska hirurgija se smatrala luksuznom i rezervisanom za one sa dubljim džepom. Sa napretkom tehnologije, pa samim tim napretkom tehnika i metoda koje estetska hirurgija može da ponudi, njene granice se gotovo svakodnevno ponovo iscrtavaju, ali je i čine znatno pristupačnijom! Zato se sve više ljudi odlučuje na korak koji će im pomoći da koriguju svoj izgled, a zahvaljujući tome, estetska hirurgija više nije tabu! Manji nos, veća usta, uporne masne naslage ili nešto drugo – mnogi imaju želju i ideju kako bi unapredili svoj izgled jer retki su oni koji su istinski srećni svakim delićem svoga tela. Stoga ne čudi što je operacija uvećanja grudi, simbola ženstvenosti i atraktivnosti, jedna od najpopularnijih intervencija u svetu na koju se dame odlučuju i stoga predstavlja rutinski postupak. Razlozi su brojni i veoma raznovrsni: neproporcionalno male grudi, njihova asimetrija, gubitak tonusa i oblika usled trudnoće, opuštanje usled godina ili pak nešto drugo. Ipak, sa sigurnošću možemo reći da bez obzira iz kog razloga se grudi uvećavaju, cilj je uvek isti – postizanje skladnog i prirodnog izgleda tela. A kada smo zadovoljni u svom telu i svojoj koži, kako vidimo sebe i kako nas drugi vide, logična „posledica“ jeste značajan skok u samopouzdanju!

Uz samopouzdanje stiže još mnogo toga!

Fizički izgled dosta utiče na naše samopouzdanje, a nezadovoljstvo sopstvenom slikom može biti ozbiljan izvor frustracije i stresa. Stoga izbor frizure, nakita, šminke, garderobe i drugi činioci našeg izgleda imaju veoma važnu ulogu na tom polju. Znamo da kosa raste, nakit i druge kozmetičke preparate možemo promeniti, ali šta kada neki komadi odeće za ženu jednostavno nisu ni opcija? Rešavanjem funkcionalnih problema grudi njihovim uvećanjem mogu se otvoriti mnoga nova vrata – u stilu i u ormanu! Samim tim, uzbuđenje da je sve napokon dostupno može motivisati dame da potpuno promene svoj look i osećaju se fantastično kako u svojoj koži, tako i u svojoj garderobi!

Samopouzdanje definitivno može napraviti i velike pomake na poslovnom i privatnom planu. Jer dama koja zrači pozitivnom energijom, koju krasi hrabar, pouzdan nastup sigurno će skrenuti pažnju na sebe na poslu i u društvenom životu.

Takođe, još jedan važan aspekt, ali retko pominjan, jeste činjenica da se veliki procenat žena, zajedno sa promenom izgleda, odlučuje i na promenu u svom stilu života. Brojne dame će se odlučiti i na korigovanje loših navika, poput pušenja cigareta, i loših navika u ishrani kako bi pravilno održavale ili još više unapredile svoju novu liniju. Takođe, postaju i fizički aktivnije, što koristi i izgledu, ali i njihovom opštem zdravlju. Sve u svemu, augmentacija grudi može kroz unapređenje izgleda unaprediti i još mnogo aspekata života jedne dame!

Zajedno na putu do idealnog rešenja!

Iako čak i najmanje korekcije na polju grudi mogu neverovatno poboljšati doživljaj lepote i damama pružiti novu dimenziju ženstvenosti i privlačnosti, važno je napomenuti da su sve to posledice procedure, ne i njeni uzroci. Augmentacija grudi će uvek poboljšati fizički izgled, ali ne sme biti motivisana rešavanjem problema samouverenosti ili željama drugih.

Stručni tim bolnice Colić se, kada je u pitanju uvećanje grudi, vodi porukom da je manje nekada više, pa se svakoj našoj pacijentkinji posvećuje izvanredna pažnja kako bi se došlo do najboljeg rešenja, za svaki pojedinačan slučaj. Naši lekari će se kroz niz konsultacija upoznati sa očekivanjima svake dame koje se odluči za naše usluge. Na osnovu toga, vođeni iskustvom i znanjem, tim će predložiti najbolje rešenje uzimajući u obzir želje kandidata za operaciju, ali i postizanje idealnih proporcija i kreiranje grudi koje će se savršeno uklopiti uz figuru, a izgledati prirodno.

Zakažite svoje konsultacije sa doktorima bolnice Colić i stavite stvari u sigurne ruke. Napravite pravi korak ka izgledu vaših grudi kojima ćete biti zadovoljni – a potom i ka novom nivou vašeg samopouzdanja.

Za sve vaše nedoumice naš tim vam uvek stoji na raspolaganju i sa velikim zadovoljstvom će odgovoriti na sva pitanja!

Povezani tekstovi
  • Mlado i jedro lice uz pomoć najsavremenijih metoda estetske hirurgije

    Ko ne želi blistavu, čistu, mladu kožu lica koja zrači lepotom? Umorna i suva koža lica sa ožiljcima, diskoloracijom ili pigmentima čini da koža ponekad izgleda starije. Zbog toga je važno održavati kožu lica zdravom i umanjiti efekte starenja i sunčevog delovanja. ... vidi više

  • Operacija nosa - sve što ste želeli da znate

    S obzirom da gornjom trećinom lica dominiraju oči, donjom usne i brada, dok na srednjoj trećini lica nos zauzima najznačajnije mesto, te se među prvima uočava, pogotovo ukoliko nije u skladu sa ostatkom lica, ne čudi da je plasticna operacija nosa ili drugim rečima rinoplastika jedan od najčešćih zahvata u estetskoj hirurgiji. ... vidi više

  • Podizanje obrva za otvoreniji i lepši pogled

    Lice je deo tela koji otkriva naše misli i osećanja. Mimikom i pogledom pokazujemo radost, ali i bol, tugu, ljutnju, iznenađenje... U svemu tome obrve igraju ključnu ulogu. Podizanje jedne obrve može da pošalje poruku vrednu hiljadu reči. Na žalost, i godine, i umor i stres i sve prilike i neprilike koje život sa sobom nosi, oslikavaju se na našem licu. Tako i obrve vremenom znaju da se spuste, sužavajući oči, čineći da delujemo umorno i ljutito bez prestanka. Srećom, estetska hirurgija ima lako i pristupačno rešenje ovog problema.... vidi više

KAKO BISMO VAM PRUŽILI NAJBOLJU MOGUĆU USLUGU, KORISTIMO KOLAČIĆE. VIŠE O KOLAČIĆIMA MOŽETE PROČITATI OVDE
NASTAVKOM PREGLEDA OVE STRANICE, SLAŽETE SE SA KORIŠĆENJEM KOLAČIĆA. ZA NASTAVAK PREGLEDA STRANICE, KLIKNITE NA DUGME “OK”