NAJNOVIJI VID PREOBLIKOVANJA TELA

Od svih procedura u estetskoj hirurgiji, pacijenti su vrlo često imali mnoge strahove u vezi sa liposukcijom, najčešće zbog modrica, bolova i vremena oporavka. Pojavom BodyTite aparata, stvari su se značajno promenile i razloga za strah više nema.

Nova radiofrekventna liposukcija je neprikosnovena po rezultatima jer istovremeno uklanja masne naslage i zateže kožu, a period oporavka je mnogo kraći. 

BODY TITE

BodyTite - preoblikovanje tela

Cilj

Najnapredniji način za trajnu eliminaciju masti iz organizma, uz istovremeno zatezanje kože. Sada je moguće uraditi liposukciju bez bojazni da će koža posle nje visiti, što je slučaj sa klasičnom liposukcijom. BodyTite-om se mogu tretirati stomak, leđa, butine, kolena, potkolenice i ruke. Takođe, tretman je idealan i za korekciju neravnina od prethodno urađene klasične liposukcije.

Operativna tehnika

BodyTite ili radio-frekvantna liposukcija (RF lipo) je sofisticirana procedura kojom se uz pomoć radio-frekventnih talasa topi mast i istovremeno aspirira i izvlači iz organizma mnogo lakše nego kod klasične liposukcije i uz manje trauma po organizam. Radiofrekventna energija topi mast i koaguliše male krvne sudove, zbog čega ima manje modrica u poređenju sa klasičnom liposukcijom, a proces oporavka je mnogo brži i lakši. Najveća prednost kod

 

korišćenja BodyTite je neverovatna mogućnost kontrakcije, odnosno zatezanja kože, čak do 35 posto, čime koža, koja bi kod klasične liposukcije ostala da visi, sada postaje zategnuta.

Oporavak

Povratak na uobičajene aktivnosti nakon 5 do 7 dana. Odmah nakon intervencije pacijentu se navlači steznik (mider), koji bi trebalo nositi bar tri nedelje zbog skupljanja viška kože.

Retke komplikacije

Prolazna pojava modrica, podliva (hematoma), kao i otoka koji se postepeno povlače u period od dve nedelje. Mogući su prolazni poremećaji senzibiliteta kože, kao i eventualne manje neravnine, zbog čega se savetuju rana postoperativna masaža i limfna drenaža.

NeckTite – liposukcija vrata i nadlaktica

Cilj

Liposukcija vrata nastavkom NeckTite, kao i drugih manjih zona na telu, poput kože koja visi na nadlakticama, za koje je ranije jedino rešenje bilo sečenje viška kože.

Operativna tehnika

NeckTite ili radiofrekventna liposukcija (RF lipo) je sofisticirana procedura kojom se uz pomoć radiofrekventnih talasa topi mast i istovremeno aspirira i izvlači iz organizma. Ujedno se obavlja i zatezanje kože, tako da koža posle procedure ne visi.

Oporavak

Nakon 2 do 3 dana uklanjanje elastičnog kompresivnog zavoja, kao i povratak na uobičajene aktivnosti.

Retke komplikacije

Prolazna pojava modrica i blagog otoka.

FaceTite

Cilj

Skidanje masnih naslaga sa lica uz zatezanje kože, čime se postiže efekat pravog liftinga.

Operativna tehnika

FaceTite ili radiofrekventna liposukcija (RF lipo) je sofisticirana procedura kojom se uz pomoć radiofrekventnih talasa topi mast i istovremeno aspirira i izvlači iz organizma. Ujedno se obavlja i zatezanje kože, tako da koža posle procedure ne visi.

Oporavak

Nakon 2 do 3 dana uklanjanje elastičnog kompresivnog zavoja, kao i povratak na uobičajene aktivnosti.

Retke komplikacije

Prolazna pojava modrica i blagog otoka.

Ginekomastija BodyTite aparatom

Cilj

Smanjivanje muških dojki zbog uvećanog žlezdanog ili masnog tkiva.

Operativna tehnika

BodyTite ili radiofrekventna liposukcija (RF lipo) je sofisticirana procedura kojom se uz pomoć radiofrekventnih talasa topi mast i istovremeno aspirira i izvlači iz organizma mnogo lakše nego kod klasične liposukcije i uz manje trauma po organizam. Radiofrekventna energija topi mast i koaguliše male krvne sudove, zbog čega nema modrica posle intervencije, a proces oporavka je mnogo brži i lakši. Najveća prednost kod korišćenja BodyTite je neverovatna mogućnost kontrakcije, odnosno zatezanja kože, čak do 35 odsto, čime koža, koja bi kod klasične liposukcije ostala da visi, sada postaje zategnuta.

Trajanje procedure i anestezija

Operacija se izvodi u opštoj anesteziji i traje od oko 1 čas.

Oporavak

Drenovi se uklanjaju nakon 24 časa, a konac nakon dve nedelje. Kompresivni elastični zavoj nosi se nekoliko dana.

Retke komplikacije

Otok, krvni podlivi i produženo stvaranje seroma.

KAKO BISMO VAM PRUŽILI NAJBOLJU MOGUĆU USLUGU, KORISTIMO KOLAČIĆE. VIŠE O KOLAČIĆIMA MOŽETE PROČITATI OVDE
NASTAVKOM PREGLEDA OVE STRANICE, SLAŽETE SE SA KORIŠĆENJEM KOLAČIĆA. ZA NASTAVAK PREGLEDA STRANICE, KLIKNITE NA DUGME “OK”