Uslovi korišćenja i politika privatnosti

Uslovi korišćenja web sajta

Uslovi korišćenja web sajtaUslovi korišćenja web sajta www.dr-colic.com predstavljaju pravni sporazum između Vas kao posetioca sajta i bolnice za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju “DR COLIĆ”. Pristupom, pretraživanjem i/ili upotrebom ovog web sajta potvrđujete da ste pročitali i razumeli ove uslove i da ste sa njima saglasni te se obavezujete da postupate u skladu sa svim važećim zakonima i propisima.


Korišćenje Web sajta


Bolnica za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju “DR COLIĆ”. vas ovlašćuje da pregledate i preuzimate materijale sa ovog Web sajta, pod uslovom da zadržite i poštujete sva obaveštenja o autorskim pravima i drugim vlasničkim pravima koja su sadržana u originalnim materijalima. Materijale na ovom web sajtu ne smete menjati na bilo koji način, koristiti ih na bilo kojoj drugoj web lokaciji ili računarskoj mreži u bilo kakve svrhe. Materijali na ovom web sajtu su zaštićeni autorskim pravima i svako neovlašćeno korišćenje može predstavljati kršenje zakona o autorskim pravima, žigu ili drugih zakona.


Web stranice i prateća dokumentacija se mogu koristiti isključivo u informativne svrhe i ne mogu se koristiti za komercijalne potrebe.


Slike se mogu koristiti za redakcijske potrebe bez nadoknade pod uslovom da se navede izvor korišćenja.


Politika linkovanja


Biće nam drago da postavite link ka našoj Web stranici. Međutim, zadržavamo pravo da povučemo dozvolu da se povežete sa našim Web sajtom u bilo kom trenutku. Dozvole se daju pod uslovom da se poštuju sledeća pravila:

 • Link ne mora nužno da vodi na početnu stranicu našeg sajta
 • Pre ili u roku od 48 časova potrebno je da nas obavestite da ste postavli link ka nekoj od stranica našeg sajta
 • Linkovi koji vode ka našem sajta sa neprimerenih sadržaja nećemo odobriti a u tim slučajevima ćemo pokrenuti pravni postupak protiv osobe ili preduzeća koje je postavilo link
  Upotreba logotipa Instituta
 • Upotreba logotipa nije dozvoljena bez izričite saglasnosti. Zahtev za korišćenje logotipa Instituta možete poslati na adresu drcolic@eunet.rs sa tačno naznačenom svrhom i mestom korišćenja.


Odricanje odgovornosti


Bolnica za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju “DR COLIĆ” čini sve napore da sadržaj ovog web sajta bude ažuran, tačan i kompletan. Međutim, kako ne možemo u potpunosti isključiti mogućnost pojave grešaka odričemo se odgovornosti za tačnost i kompletnost materijala predstavljenog na ovom sajtu i nećemo snositi odgovornost za gubitak ili štetu prema trećim licima nastalu upotrebom sadržaja preuzetih sa ovog web sajta.


Politika privatnosti Bolnice za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju “DR COLIĆ” se obavezuje da će čuvati privatnost podataka svih posetioca naše internet prezentacije. U tom smislu, prikupljanje i obrada ličnih podataka svakog posetioca sajta se radi u skladu sa odgovarajućim zakonima. 


Bolnica za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju “DR COLIĆ” prikuplja podatke fizičkih lica putem upitnih formi koje popunjavate na sajtu. U slučaju da ne želite da ostavljate Vaše lične podatke za sve informacije molimo pozovite nas telefonom.


Kada nam pošaljete lične podatke, bolnica za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju “DR COLIĆ” ih može iskoristiti za sledeće namene, sem ako nije drugačije naznačeno:

 • bolje razumevanje potreba klijenata i unapređenje kvaliteta usluga koje pružamo;može iskoristiti
 • ove informacije da Vas kontaktira kako bi odgovorio na Vaš zahtev/upit;
 • može proslediti uopštene, ali ne i individualne informacije trećim stranama, o posetiocima sajta(statistički podaci).


Otkrivanje i prosleđivanje ličnih podataka


Bolnica za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju “DR COLIĆ” neće proslediti (prodati ili iznajmiti) Vaše lične informacije trećoj strani.


Međutim, može proslediti Vaše lične informacije trećoj strani i ne preuzima odgovornost za to ukoliko:

 • ukoliko se informacije prosleđuju uz Vaš pristanak;
 • možemo proslediti lične informacije pravosudnim organima ili institucijama, u skladu sa zakonom ako:• ako je to predviđeno zakonom
 • ako je u pitanju prevencija zločina ili nacionalna bezbednost
 • ako je u pitanju zaštita lične ili javne bezbednosti
 • ako su te informacije neophodne za rešavanje različitih sporova.
 • ukoliko su Vaši postupci u suprotnosti sa pravilima i uslovima koje je postavila Bolnica za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju “DR COLIĆ”.


Dodatne informacije koje se prikupljaju automatski


U određenim situacijama, Bolnica za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju “DR COLIĆ” može automatski (bez pristanka vlasnika) prikupiti tehničke (ali ne i lične) informacije prilikom pristupa sajtu. Ove informacije mogu biti (ali ne isključivo): vrsta programa za pregled internet stranica (browser) koji posetilac koristi, operativni sistem, ime domena ili provajdera preko koga je korisnik  došao  na sajt.


Informacije koje se automatski skladište u Vaš računar - Kolačići (cookies)
Pristup sajtu u vlasništvu Bolnice za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju “DR COLIĆ” može uskladištiti neke informacije na Vašem računaru. Ove informacije su u formi "kolačića" (cookies) ili sl., a omogućavaju lakše korišćenje sajta. Kolačići su mali programi koji se smeštaju na hard disk računara korisnika. U svakom programu za pregled internet stranica (browser) postoji mogućnost brisanja kolačića, blokiranja njihovog pristupa računaru ili informativna poruka kada se kolačić snimi na hard disk.


Preporučujemo Vam da proučite ove opcije kod svog programa za pregled internet stranica kako bi bolje razumeli njihovu upotrebu.


Povratna informacija i newsletter


Bolnica za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju “DR COLIĆ”  omogućava korisnicima sajta da šalju komentare, pitanja i predloge.


Bilo koja informacija koja se pošalje putem formulara za kontakt će biti tretirana kao poverljiva.
O svim važnim obaveštenjjima i akcijama u ćemo Vas obaveštavati putem maila. Već nakon prvog e-maila ukoliko ne budete želeili da primate ovakva obaveštenja, bićete u mogućnosti da se odjavite sa newsletter liste.


Izmene pravila poverljivosti


Ukoliko budemo smatrali da je potrebno izmeniti pravila poverljivosti, objavićemo te promene na ovoj strani.Ukoliko imate pitanja u vezi sa privatnošću, molimo Vas da nam pišete putem formulara za kontakt ili nam se obratite putem telefona.

KAKO BISMO VAM PRUŽILI NAJBOLJU MOGUĆU USLUGU, KORISTIMO KOLAČIĆE. VIŠE O KOLAČIĆIMA MOŽETE PROČITATI OVDE
NASTAVKOM PREGLEDA OVE STRANICE, SLAŽETE SE SA KORIŠĆENJEM KOLAČIĆA. ZA NASTAVAK PREGLEDA STRANICE, KLIKNITE NA DUGME “OK”