Brzo, lako i sigurno do lepo oblikovanog tela

Brzo, lako i sigurno do lepo oblikovanog tela

U današnje vreme, kada se mnogo više računa polaže na estetiku, a ponajviše sopstvenog tela, ljudi su na neki način primorani da brinu o kilaži i celokupnom izgledu, te pribegavaju različitim tehnikama za oblikovanje tela. Onima koji su srećnici i na vreme reaguju, brzo mrsavljenje polazi za rukom samo korigovanjem ishrane i eventulano uvođenjem određenih vežbi za skidanje sala sa stomaka i drugih delova tela. U drugom slučaju, za brzo mrsavljenje i oblikovanje tela potrebno je uključiti i neku od usluga koje pruža estetska hirurgija.

Lako je upasti u zamke “brzog” života i prepustiti se taloženju kilograma uz izgovor da ćete brzo moći da izvršite skidanje sala sa stomaka ili drugih delova tela pomoću vežbi i redovne i zdravije ishrane. Međutim, malo je onih koji su zaista dosledni u svojoj odluci, a ovakav način za oblikovanje tela je dugotrajan i za pojedine ljude mučan, jer zahteva dosta odricanja, samokontrole i discipline. Za oblikovanje tela, mnogima je lakše da se prepuste sigurnim i pouzdanim tretmanima koje pruža estetska hirurgija. Tako brzo mrsavljenje ne izgleda nedostižno, a rezultati su vidljivi gotovo odmah nakon tretmana!

Kada je u pitanju estetska hirurgija, ona ne obezbeđuje isključivo invazivne hirurške metode za skidanje sala sa stomaka i ostalih delova tela, već pomoć pruža i u vidu nehirurških tretmana za brzo mrsavljenje. Uz to, naša bolnica može da vam obezbedi i zatezanje tela, i sve to uz pomoć samo jedne metode! Ako se pitate kako je to moguće, pročitajte u nastavku o kakvom tretmanu za brzo mrsavljenje i oblikovanje tela je reč!

Skidanje sala sa stomaka i drugih delova tela uz istovremeno zatezanje kože

Ukoliko sanjate o tretmanu uz pomoć kojeg biste se jednim potezom rešili viška masnoća sa svih delova tela uz istovremeno zatezanje kože, tako da ona ne ostaje da visi kada se izvrši preoblikovanje tela – vaši snovi sada mogu postati realnost!

 Da li ste već čuli za BodyTite aparat i metodu za brzo, lako i sigurno skidanje sala sa stomaka i drugih delova tela koji pruža ujedno i zatezanje kože? Ovo je jedan od najnovijih vidova za oblikovanje tela koji predstavlja sofisticiraniju metodu od klasične liposukcije, jer je njegovom pojavom smanjen period za oporavak nakon tretmana, a takođe su minimalne i neželjene posledice kao što su modrice, otok, bolovi i slično. BodyTite predstavlja zapravo metodu radio-frekventne liposukcije, a naša bolnica je jedina na ovim prostorima i u regionu, koja pruža ovakav tretman za preoblikovanje tela!

Kako izgleda BodyTite metoda za brzo mršavljenje i zatezanje kože?

Uz pomoć BodyTite aparata mogu se tretirati različite regije na telu, te izvršiti skidanje sala sa stomaka, leđa, butina, kolena, potkolenica i ruku, a takođe i izvršiti korekcija neravnina od prethodne klasične liposukcije. BodyTite aparat radi po principu radio-frekventnih talasa pomoću kojih se mast topi, a mali krvni sudovi se zgrušavaju. Zato ovaj tretman za posledicu ima mnogo manje modrica u poređenju sa klasičnim tretmanom liposukcije, čime je i period oporavka smanjen na svega 5-7 dana. Istovremeno, BodyTite ima veoma veliku moć kontrakcije, te ujedno pruža čak do 35% mogućnosti za zatezanje kože tretirane regije na telu, koja kod metode klasične liposukcije ostaje opuštena i visi.

Odmah nakon tretmana i barem naredne tri nedelje, pacijent bi trebalo da nosi mider odnosno steznik kako bi se na najbolji mogući način višak kože skupio, a telo preoblikovalo do željenog izgleda! Takođe, usled moguće pojave osetljivosti kože i manjih neravnina, pacijentima se savetuje rana postoperativna masaža i limfna drenaža, a eventualna pojava modrica, podliva i otoka povlači se najkasnije dve nedelje od tretmana.

Ukoliko i dalje razmišljate o tome da li je estetska hirurgija za vas ili ste u dilemi koja od svih potencijalnih metoda za preoblikovanje tela bi mogla biti najadekvatnija, kontaktirajte nas i zakažite konsultacije sa vrhunskim timom stručnjaka iz ovih oblasti. Zajedno ćemo doći do najboljeg mogućeg rešenja po vas!

Autor teksta: Biljana Radojčić

Povezani tekstovi
  • Smanjite godine uz pomoć liposukcije vrata

    Brz način života, previše provedenog vremena u kancelariji, manjak fizičke aktivnosti - samo su neki od faktora koji utiču na to da se naša koža opusti i deluje starije. Korišćenjem kvalitetne kozmetke, kojom štitimo kožu od spoljašnjih uticaja, očuvaćemo elastičnost kože. Među njima su kreme i maske iz kolekcije Dr Colić Beauty therapy. Sekundarni način jeste estetska hirurgija lica, kojom smanjujemo deformitete, menjamo oblik i strukturu kože. Na taj način brišemo godine i činimo lice lepim i simetričnim. Zatezanje vrata je jedna od metoda kojom vizuelno možemo smanjiti godine i poboljšati elastičnost kože.... vidi više

  • Nejednake grudi – kako i kada se radi korekcija

    Iako se silikoni u grudima uglavnom vezuju za povećanje dojki kod žena koje su nezadovoljne svojom prirodnom veličinom grudi, postoje određene situacije kada operacija grudi nema samo estetsku već i funkcionalnu vrednost. To su obično situacije u kojima žene imaju urođene anomalije odnosno nejednake grudi ili im je urađena mastektomija odnosno odstranjivanje dojki usled oboljenja od karcinoma ili drugih zdravstvenih problema. ... vidi više

  • Kako se radi operacija ušiju

    Klempave uši često predstavljaju veliki estetski problem, usled čega osobe koje ih poseduju neretko imaju manjak samopouzdanja. Kategorija koja je u tom kontekstu naročito osetljiva su deca, budući da ne znaju da se nose sa komentarima I podsmesima vršnjaka. Srećom, estetska hirurgija može da reši ovaj problem u jednom potezu. Ukoliko su uši asimetričnog oblika, ukoliko je ugao između njih i glave veći od poželjnog, ili nejednak kod oba uha, ukoliko se usled neke nezgode dogodi povreda uha, ili se izgubi deo uha, sve su to nedostaci koje operacija ušiju može lako da reši.... vidi više

KAKO BISMO VAM PRUŽILI NAJBOLJU MOGUĆU USLUGU, KORISTIMO KOLAČIĆE. VIŠE O KOLAČIĆIMA MOŽETE PROČITATI OVDE
NASTAVKOM PREGLEDA OVE STRANICE, SLAŽETE SE SA KORIŠĆENJEM KOLAČIĆA. ZA NASTAVAK PREGLEDA STRANICE, KLIKNITE NA DUGME “OK”