Kako do zadnjice kakvu ste oduvek želeli?

Kako do zadnjice kakvu ste oduvek želeli?

Malo je verovatno da smo se rodili sa idealnom građom. Svi mi imamo svoje vrline i mane, kao i načine na koje prve ističemo, a druge vešto prikrivamo. Ideali lepote menjali su se kroz vekove, a danas se trendovi razlikuju u zavisnosti od kontinenta na kome živimo. Bilo kako bilo, neke stvari se nikada neće promeniti i nikada neće izaći iz mode, a to su obline. Ženski pol oduvek je težio vitkom struku i podignutoj zadnjici kao merilima privlačnosti i atraktivnosti. Za one koji vole da treniraju zatezanje zadnjice predstavlja jedan od najtežih zadataka koji su sebi zacrtali.

Estetska hirurgija danas ima rešenje i za one koji ne vole da vežbaju ili pak nemaju vremena za fizičku aktivnost, a žele da imaju atraktivnu zadnjicu. Izbori su sastavni deo našeg života i više ne morate živeti u telu koje ne volite i na koje niste ponosni.

Podizanje zadnjice

Kandidati za povećanje zadnjice su svakako svi zdravi pojedinci koji nisu zadovoljni izgledom svog gluteusa. Ženske atribute možete imati čak iako ih niste genetski nasledili, a pri tom niste obožavalac sportskih aktivnosti. Povećanje zadnjice može se izvesti na dva načina. Prvi jeste ubrizgavanjem sopstvenog masnog tkiva, a drugi – silikonski implanti. Konsultacija sa specijalistima pre same intervencije od ključnog je značaja, kako biste dobili prave informacije o samom estetskom zahvatu kao što je zatezanje zadnjice. Klinika Dr Colić sa svojim timom stručnjaka upoznaće se sa svim vašim željama i uraditi sve kako biste dobili upravo ono što očekujete.

Procedura i oporavak

Ukoliko ste se odlučili, u dogovoru sa doktorima, za podizanje zadnjice ubrizgavanjem masnog tkiva, ono će jednostavno biti prebačeno iz jednog dela tela u drugi. Liposukcija je metoda isisavanja masti iz određenih regija u kojima ga ima viška, kako bi telo dobilo novi i lepši oblik. Njen drugi naziv je liposkulptura ili lipoaspiracija.

Drugi metod povećanja zadnjice je, kao što smo rekli – ubacivanje implanata. Doktori prave mali rez na gornjem delu glutealne brazde, neposredno ispod trtične kosti, kroz koji se implanti ubacuju. Taj rez zajednički je za obe strane. Kroz njega se postavljaju proteze u prostor koji se proteže između velikog i srednjeg gluteusng mišića. Intervencija se izvodi u opštoj endotrahealnoj anesteziji i traje oko 1 ipo sat.

Zatezanje zadnjice estetska hirurgija je usavršila, pa se s toga ne morate plašiti nuspojava. Otežano sedenje je potpuno normalna situacija koja će se javiti prvih dana nakon operacije. Kod pojedinih pacijenata može se desiti da se taj period produži i na nekoliko nedelja, međutim nikako nema mesta panici, s obzirom na to da je potrebno vreme da naš organizam prihvati strano telo tj implant koji je ubačen. Doktori će konce ukloniti nakon 7-14 dana i već tada ćete osetiti olakšanje i videti rezultate. Tim klinike za estetsku hirurgiju Dr Colić potrudiće se da postoperativni tok bude što brži i povećanje zadnjice što prirodniji proces za vas.

Podizanje zadnjice je vrlo popularna procedura, jer omoućava potpuno prirodan i atraktivan izgled koji dobijate za samo nekoliko nedelja od operacije. Najvažnija stvar u svemu tome jeste posvećenost kojom ćete birati kliniku i stručnjake, jer je sigurnost vašeg zdravlja najvažnija.

Estetska hirurgija je  dokaz da svako sa svojim telom može da postigne željeni rezultat. Ne morate više da patite zbog sopstvenih nedostataka. Možete da promenite sve što vas čini nesrećnim i manje samopouzdanim, jer ne postoji ništa lepše od osećaja zadovoljstva sopstvenim telom i atributima.

Povezani tekstovi
  • Blefaroplastika - podizanje i zatezanje kapaka

    Da li želite da imate zavodljiv, mladalački pogled pun samopouzdanja? Kažu da su oči ogledalo duše, i da su one prvo što ljudi primete na drugome. Kad smo mladi, sve je lako i jednostavno – uz dobru šminku svaki nedostatak je lako rešiv. Ali šta kad se pojave kesice ispod očiju, kad se kapci spuste, odajući godine na licu? Tada problem rešava blefaroplastika - estetska operacija kapaka i podočnjaka, čiji je cilj njihovo zatezanje i podmlađivanje. Naime, koža kapaka je izrazito tanka, zbog čega oni vrlo lako gube elastičnost.... vidi više

  • Estetska hirurgija – korekcija nedostataka u službi lepote i zdravlja

    Kad se pomene estetska hirurgija, treba znati da ona predstavlja samo jedan deo hirurgije koja se bavi korekcijom nedostataka na licu i telu odnosno zadovoljenjem različitih estetskih potreba radi postizanja izgleda prema ukusu pacijenata. Drugi segmenti ove grane hirurgije jesu plastična i rekonstruktivna hirurgija, a sve one su usko povezane i čine deo usluga koje pruža naša klinika za estetsku hirurgiju - prva privatna zdravstvena ustanova u Srbiji.... vidi više

  • Kako se radi transplantacija kose

    Kosa predstavlja centar i simbol ljudske lepote. Razmislite samo o tome koliko vaš savršen stajling nekada nije dovoljan ukoliko uz to nemate i idealnu frizuru. Čak i kada ne obraćamo toliko pažnje, mi svakodnevno provodimo mnogo vremena ispred ogledala češljajući svoju kosu ili nameštajući frizuru. Međutim, u životu svakoga od nas može se desiti period kada kosa počne da opada. Ukoliko spadate u red onih koji sve češće primećuju vlasi svoje kose svuda po kući ili osećate da vam kosa opada dok je češljate nema potrebe za panikom. Gubitak kose može biti rezultat lošeg zdravlja, loše ishrane, kao i lošeg načina života i stresa. ... vidi više

KAKO BISMO VAM PRUŽILI NAJBOLJU MOGUĆU USLUGU, KORISTIMO KOLAČIĆE. VIŠE O KOLAČIĆIMA MOŽETE PROČITATI OVDE
NASTAVKOM PREGLEDA OVE STRANICE, SLAŽETE SE SA KORIŠĆENJEM KOLAČIĆA. ZA NASTAVAK PREGLEDA STRANICE, KLIKNITE NA DUGME “OK”