Kako do zadnjice kakvu ste oduvek želeli?

Kako do zadnjice kakvu ste oduvek želeli?

Malo je verovatno da smo se rodili sa idealnom građom. Svi mi imamo svoje vrline i mane, kao i načine na koje prve ističemo, a druge vešto prikrivamo. Ideali lepote menjali su se kroz vekove, a danas se trendovi razlikuju u zavisnosti od kontinenta na kome živimo. Bilo kako bilo, neke stvari se nikada neće promeniti i nikada neće izaći iz mode, a to su obline. Ženski pol oduvek je težio vitkom struku i podignutoj zadnjici kao merilima privlačnosti i atraktivnosti. Za one koji vole da treniraju zatezanje zadnjice predstavlja jedan od najtežih zadataka koji su sebi zacrtali.

Estetska hirurgija danas ima rešenje i za one koji ne vole da vežbaju ili pak nemaju vremena za fizičku aktivnost, a žele da imaju atraktivnu zadnjicu. Izbori su sastavni deo našeg života i više ne morate živeti u telu koje ne volite i na koje niste ponosni.

Podizanje zadnjice

Kandidati za povećanje zadnjice su svakako svi zdravi pojedinci koji nisu zadovoljni izgledom svog gluteusa. Ženske atribute možete imati čak iako ih niste genetski nasledili, a pri tom niste obožavalac sportskih aktivnosti. Povećanje zadnjice može se izvesti na dva načina. Prvi jeste ubrizgavanjem sopstvenog masnog tkiva, a drugi – silikonski implanti. Konsultacija sa specijalistima pre same intervencije od ključnog je značaja, kako biste dobili prave informacije o samom estetskom zahvatu kao što je zatezanje zadnjice. Klinika Dr Colić sa svojim timom stručnjaka upoznaće se sa svim vašim željama i uraditi sve kako biste dobili upravo ono što očekujete.

Procedura i oporavak

Ukoliko ste se odlučili, u dogovoru sa doktorima, za podizanje zadnjice ubrizgavanjem masnog tkiva, ono će jednostavno biti prebačeno iz jednog dela tela u drugi. Liposukcija je metoda isisavanja masti iz određenih regija u kojima ga ima viška, kako bi telo dobilo novi i lepši oblik. Njen drugi naziv je liposkulptura ili lipoaspiracija.

Drugi metod povećanja zadnjice je, kao što smo rekli – ubacivanje implanata. Doktori prave mali rez na gornjem delu glutealne brazde, neposredno ispod trtične kosti, kroz koji se implanti ubacuju. Taj rez zajednički je za obe strane. Kroz njega se postavljaju proteze u prostor koji se proteže između velikog i srednjeg gluteusng mišića. Intervencija se izvodi u opštoj endotrahealnoj anesteziji i traje oko 1 ipo sat.

Zatezanje zadnjice estetska hirurgija je usavršila, pa se s toga ne morate plašiti nuspojava. Otežano sedenje je potpuno normalna situacija koja će se javiti prvih dana nakon operacije. Kod pojedinih pacijenata može se desiti da se taj period produži i na nekoliko nedelja, međutim nikako nema mesta panici, s obzirom na to da je potrebno vreme da naš organizam prihvati strano telo tj implant koji je ubačen. Doktori će konce ukloniti nakon 7-14 dana i već tada ćete osetiti olakšanje i videti rezultate. Tim klinike za estetsku hirurgiju Dr Colić potrudiće se da postoperativni tok bude što brži i povećanje zadnjice što prirodniji proces za vas.

Podizanje zadnjice je vrlo popularna procedura, jer omoućava potpuno prirodan i atraktivan izgled koji dobijate za samo nekoliko nedelja od operacije. Najvažnija stvar u svemu tome jeste posvećenost kojom ćete birati kliniku i stručnjake, jer je sigurnost vašeg zdravlja najvažnija.

Estetska hirurgija je  dokaz da svako sa svojim telom može da postigne željeni rezultat. Ne morate više da patite zbog sopstvenih nedostataka. Možete da promenite sve što vas čini nesrećnim i manje samopouzdanim, jer ne postoji ništa lepše od osećaja zadovoljstva sopstvenim telom i atributima.

Povezani tekstovi
  • Ako razmišljate o liposukciji ovo morate znati!

    Popularnost estetske hirurgije iz godine u godinu sve je veća, kao i njene mogućnosti. Ipak, stigma i brojne dezinformacije i dalje se vezuju za industriju i brojne procedure. Jedna od takvih je, svakako, liposukcija. Iako je u pitanju jedna od najčešćih zahvata za koju se pacijenti opredeljuju, mnogi i dalje nisu sigurni šta ova procedura podrazumeva? Da li je sigurna? Koja su ograničenja i nosi li sa sobom posledice? Postoje li bolje alternative?... vidi više

  • Smanjite godine uz pomoć liposukcije vrata

    Brz način života, previše provedenog vremena u kancelariji, manjak fizičke aktivnosti - samo su neki od faktora koji utiču na to da se naša koža opusti i deluje starije. Korišćenjem kvalitetne kozmetke, kojom štitimo kožu od spoljašnjih uticaja, očuvaćemo elastičnost kože. Među njima su kreme i maske iz kolekcije Dr Colić Beauty therapy. Sekundarni način jeste estetska hirurgija lica, kojom smanjujemo deformitete, menjamo oblik i strukturu kože. Na taj način brišemo godine i činimo lice lepim i simetričnim. Zatezanje vrata je jedna od metoda kojom vizuelno možemo smanjiti godine i poboljšati elastičnost kože.... vidi više

  • Povećanje grudi - Preko samozadovoljstva do samopouzdanja!

    U svojoj, ne tako davnoj, prošlosti estetska hirurgija se smatrala luksuznom i rezervisanom za one sa dubljim džepom. Sa napretkom tehnologije, pa samim tim napretkom tehnika i metoda koje estetska hirurgija može da ponudi, njene granice se gotovo svakodnevno ponovo iscrtavaju, ali je i čine znatno pristupačnijom! Zato se sve više ljudi odlučuje na korak koji će im pomoći da koriguju svoj izgled, a zahvaljujući tome, estetska hirurgija više nije tabu! ... vidi više

KAKO BISMO VAM PRUŽILI NAJBOLJU MOGUĆU USLUGU, KORISTIMO KOLAČIĆE. VIŠE O KOLAČIĆIMA MOŽETE PROČITATI OVDE
NASTAVKOM PREGLEDA OVE STRANICE, SLAŽETE SE SA KORIŠĆENJEM KOLAČIĆA. ZA NASTAVAK PREGLEDA STRANICE, KLIKNITE NA DUGME “OK”